هزینه انجام تفکیک اراضی کشاورزی

هزینه انجام تفکیک اراضی کشاورزی

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

هزینه انجام تفکیک اراضی کشاورزی که برای اراضی مشاعی که دارای دو یا چند مالک است. و یا اراضی غیر مشاعی که تنها یک مالک دارد قابل انجام است. در وقع تفکیک اراضی به این جهت انجام میشود. تا در نتیجه اراضی تقسیم شود و تجزیه گردد. در نهایت با پایان تفکیک اراضی امکان اخذ سند برای هر یک از قطعات وجود خواهد داشت. برای انجام تفکیک اراضی لازم است به یک فرد متخصص همچون کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امورثبتی مراجعه نمود.

انجام تفکیک زمین با تهیه نقشه یو تی ام

در صورتی که افراد قصد تجزیه و تقسیم اراضی خود را داشته باشند لازم است. تفکیک اراضی بر طبق دستور العمل هایی انجام شود. تفکیک اراضی کشاورزی با این هدف انجام میشود. تا در نتیجه قطعات کوچکتری از زمین حاصل شود. در واقع ممکن است اراضی کشاورزی مذکور مشاعی و یا غیر مشاعی باشد.

در صورتی که مالکین اراضی مشاعی قصد تفکیک اراضی خود را داشته باشند. تا بتوانند برای هر قطعه سندی اخذ کنند لازم است. ابتدا به امور تفکیک از طریق اداره ثبت اسناد رسیدگی شود. و در ادامه تفکیک اراضی توسط یک متخصص انجام شود. برای انجام تفکیک اراضی میتوان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود. این متخصص به جهت انجام تفکیک زمین ابتدا نقشه برداری از اراضی را آغاز خواهد کرد تا نقشه یو تی ام اراضی تهیه شود.

برای تهیه این نقشه از جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده میشود. و بعد از برداشت زمینی سپس ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. در ادامه نقشه تفکیکی بر روی نقشه تهیه شده ترسیم می شود. و سپس جانمایی آن بر روی زمین انجام میشود و قطعات تفکیکی بر روی زمین نشانه گذاری خواهد شد. در نتیجه امکان اخذ سند تک برگ برای هر قطعه وجود خواهد داشت.

راه های ارتباط با ما

09129277534

02166398316

برای ارتباط با اینستاگرام ما کلیک کنید

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

تا کنون امتیازی ثت نشده است. اولین نفر باشید 🙂

1

  1. یک قطعه زمین زراعی( کشاورزی) آبی به وسعت ۱۲/۵ هکتار مندرج در یک سند که بصورت نسق رسمی است بنام پدرمان بود، که در اوایل انقلاب اسلامی بنا به شیطنتی که شده بود، بمدت یکی دو سال اداره کشاورزی ( به توسط هیبت هفت نفری)۴/۵ هکتار از آن را مصادره کرد اما پس از چندی پس از شکایت و دفاعیات از حق خود در محل نزدیک به قطعه ۸ هکتاری، باز پس داده شد. چندین سال است یکی از برادران ما بدون رو کردن و ارائه مدرک مستدل و مثبوت ادعای تصاحب دارد( فقط در گفتار، بیانی و حرفی می گوید که پدر قطعه زمین ۸ هکتاری را به من هبه کرده و بخشیده است) به طوری که مدعی بود قطعه زمین ۴/۵ هکتاری هم به نام مادر سند شده است لکن اخیر با استعلامی که از طریق دادگستری محل انجام شده چنین چیزی اتفاق نیفتاده و خلاف واقع است( یعنی سندی که نشان‌دهنده مالکیت مادر« که به رحمت خدا رفته است» باشد در مراکز مرتبط یافت نشده است حال سوال این است: اولا؛ آیا زمینی که دارای یک سند باشد به شکلی که بیان شد قابل تفکیک است؟ اگر بخشی از زمین از محل یک سند به یک نفر دیگر واگذار شده باشد، تکلیف بخش دیگر آن زمین از لحاظ سند مالکیت « در حالی که سند جداگانه ای برای آن موجود نباشد» چه می شود؟ این در حالی است که در مراکز ذیربط هر دو قطعه در یک سند واحد دو بنام پدر مرحوم مان بوده و هست.
    اگر سندی بنام برادر یاد شده باشد راه و روش پی بردن به صحت و سقم آن چیست؟
    لطفا با ارائه طریق راهنما و راهگشای مشکلات پیش روی ما باشید. متشکریم

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما