تعرفه نقشه های تفکیکی

تعرفه نقشه های تفکیکی

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تفکیک اما به معنی تجزیه و تقسیم ملک می باشد. و هم برای املاک مشاعی و هم برای املاک غیر مشاعی قابل انجام است. انجام تفکیک اجباری انجام نمی شود. و در صورتی که ملک مشاعی باشد همه با اتفاق نظر داشته باشد. این عملیات انجام می شود.

صورت مجلس تفکیکی از طرف اداره ثبت صادر می گردد. و سپس در صورت مشاعی بودن ملک توسط شرکا امضا خواهد شد. انجام عملیات تفکیک اراضی را میتوان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی سپرد.

تهیه نقشه تفکیک اراضی

تفکیک اراضی به این جهت انجام می شود که اراضی تقسیم شود. و به قطعات کوچک تری تبدیل گردد. در واقع به جهت تجزیه اراضی به قطعات کوچک تر می بایست این عملیات انجام شود. تفکیک اراضی برای زمین های مشاعی و غیر مشاعی انجام می شود. و سبب می شود اراضی تقسیم شود.

مفهوم افراز و تفکیک متفاوت است اما معمولا این دو به اشتباه گرفته می شوند. افراز تقسیم مال غیر منقول مشاع بین شرکا نسبت به سهمشان می باشد. مال مشاعی یعنی مالی که دو یا چند نفر از آن سهم دارند که این مال می تواند ملک باشد. اما تفکیک برای اراضی انجام می شود تا اراضی تقسیم شود.

برای تفکیک باید نقشه ملک تهیه گردد تهیه این نقشه را می توان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی سپرد این کارشناس ابتدا با استفاده از جی پی اس دو فرکانسه گوشه های ملک را برداشت می کند و سپس نقشه یو تی ام را با نرم افزار های دقیق ترسیم میکند. سپس طرح تفکیکی را طراحی کرده و بعد جانمایی آن بر روی زمین انجام میدهد و قطعات تفکیکی بر روی زمین گچ ریزی می شود سپس امکان تثبیت هر قطعه بر روی زمین و اخذ سند برای هر یک وجود خواهد داشت.

تهیه نقشه تفکیک اراضی

تهیه نقشه تفکیک اراضی

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

تا کنون امتیازی ثت نشده است. اولین نفر باشید 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما